Bouwvakkers vinden gestolen gereedschap terug

maandag 15 mei 2017

Werkendam - Bouwvakkers hebben vanmorgen in een bestelbus in de omgeving van hun bouwplaats gestolen gereedschap aangetroffen. De politie heeft de eigenaar van het voertuig, een 35-jarige Werkendammer, met toestemming van de officier van justitie als verdachte aangehouden.

De werklui ontdekten vanmorgen omstreeks 08.00 uur dat er gereedschap gestolen was. Ze waren daarna op onderzoek in de omgeving uitgegaan en zagen in de nabijheid een bestelauto staan waarin gereedschap lag dat zij als eigendom van hun aannemer herkenden. Op diverse gereedschappen was de naam van de aannemer zichtbaar. Het ging onder meer om een (accu) boormachine, een betonmixer en een freesmachine.

Hierop werd de politie ter plaatse gevraagd. Agenten hebben overleg met de officier van justitie de eigenaar van de auto werd aangehouden. In het voertuig werd voor 4500 euro aan gestolen gereedschap aangetroffen. Ook in de schuur van de woning van verdachte werden nog emmers en speciekuipen met daarin van de bouw gestolen goederen in beslag genomen.

 

De verdachte heeft toegegeven dat hij diverse gereedschappen zaterdagavond van de bouw had gestolen en in zijn bus had gelegd. Ook gaf hij toe dat hij de spullen die in zijn schuur waren aangetroffen eind maart van de bouw had gestolen.

 

bron: politie.nl | Categorie: diefstal


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Dalem | 112 alarmeringen Dalem | Goedkoop Tanken in Dalem | Supermarkten in Dalem | Weerbericht Dalem