Politie treft materiaal voor hennepkwekerij en illegale woning aan in bedrijfspand

vrijdag 10 maart 2017

Werkendam - De politie heeft donderdagochtend 9 maart 2017 in een bedrijfspand op bedrijventerrein De Bruine Kilhaven materiaal aangetroffen waarmee een hennepkwekerij kan worden ingericht. De spullen werden aangetroffen tijdens een onderzoek naar illegale bewoning.

Wijkagenten Erwin Schilders en Jack Mulder stelden donderdag 9 maart rond 08.30 uur samen met een gemeentelijke toezichthouder een onderzoek in het bedrijfspand in na signalen over illegale bewoning. In het bedrijfspand troffen ze inderdaad een illegale woning aan. Ook lagen er in een opslagruimte van het bedrijfspand spullen, zoals koolstoffilters, ventilatoren en plastic potten, waarmee je een hennepkwekerij kunt inrichten. De 31-jarige eigenaar van het bedrijf is daarop aangehouden op verdenking van overtreding van de Opiumwet en voor nader onderzoek en verhoor naar het politiebureau gebracht. Alle hennepkwekerij gerelateerde spullen zijn in beslag genomen.

De politie heeft een nader onderzoek ingesteld en daarna, na overleg met een officier van Justitie, de verdachte weer vrijgelaten, de zaak tegen hem is geseponeerd. De man heeft afstand gedaan van de hennep gerelateerde goederen. De gemeente heeft het onderzoek naar de illegale woning nog in behandeling.

bron: politie.nl | Categorie: drugs


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Dalem | 112 alarmeringen Dalem | Goedkoop Tanken in Dalem | Supermarkten in Dalem | Weerbericht Dalem