Zes arrestaties na aantreffen speed en hennep

woensdag 2 oktober 2013

Werkendam - De politie heeft dinsdagavond 1 oktober 2013 op de Schans zes arrestaties verricht in verband met het aantreffen van drugs in een auto en in een koelcel die als ontmoetingsruimte was ingericht. Er werd ruim twee kilo speed en 100 gram hennep aangetroffen. De verdachten zijn in verzekering gesteld.

Surveillance

Agenten surveilleerden dinsdagavond rond 19.00 uur op de Schansgericht op potentile woninginbrekers. De dienders zagen onder aan de dijk eenauto staan met daarin twee mannen en een hond. Ze besloten de inzittenden tecontroleren. Het ging om een 22-jarige man uit Drunen en een 29 jarige Pool. Zewerden aangehouden omdat ze zich niet konden legitimeren. Vervolgens werd methun toestemming een onderzoek in de kofferbak ingesteld. Daarin lag een zak metvermoedelijk speed. Bij de Drunenaar werd in zijn broekzak ook nog een zakje methetzelfde spul aangetroffen. Inmiddels was ook een 24-jarige man uitHoogblokland bij de auto komen staan, die zich bekend maakte als de bestuurder,de auto was echter niet van hem Hij werd in verband met de drugsvondst eveneensaangehouden.

Zoeking

Tijdens het onderzoek bleek dat die bestuurder uit een schuur,een voormalige koelcel was gekomen. Agenten zagen dat hierin eenontmoetingsruimte was ingericht. Er bevonden zich nog twee mannen en een vrouw.In overleg met de officier van justitie werd vanwege de eerdere drugsvondst eenzoeking ingesteld. Hierbij werd nog een hoeveelheid speed en ruim 100 gramhennep aangetroffen. Twee 24-jarige Werkendammers en een 24-jarige vrouw uitNieuwendijk zijn toen aangehouden.

bron: politie.nl | Categorie: drugs


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Dalem | 112 alarmeringen Dalem | Goedkoop Tanken in Dalem | Supermarkten in Dalem | Weerbericht Dalem