Drietal aangehouden voor poging inbraak

woensdag 27 augustus 2014

Vuren - In de nacht van dinsdag 26 op woensdag 27 augustus zijn drie verdachten op heterdaad aangehouden. Zij worden verdacht van betrokkenheid bij een poging inbraak bij een bedrijf aan de Mildijk in Vuren.

Een beveiligingsmedewerker had omstreeks 03.30 uur alarmgeslagen. Hij had een persoon aangehouden die mogelijk bezig was een inbraak teplegen. Daarop gingen agenten ter plaatse. De persoon die aangehouden was, een20-jarige man uit Gorichem, werd overgedragen aan de politie. Debeveiligingsmedewerker had de man met een schroevendraaier aangetroffen aan deachterzijde van het bedrijfspand.

In de nabije omgeving van het bedrijfspand zou een auto onderverdachte omstandigheden staan waarin twee inzittenden zaten. Bij onderzoek vande auto werd inbrekerswerktuig aangetroffen. De twee personen die nog in de autozaten werden daarop aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de poginginbraak. Het gaat om een 19-jarige man uit Arkel en een 19-jarige vrouw uitDeil. Het drietal is voor verder onderzoek ingesloten.

2014083371

bron: politie.nl | Categorie: inbraak


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Dalem | 112 alarmeringen Dalem | Goedkoop Tanken in Dalem | Supermarkten in Dalem | Weerbericht Dalem