Politie zoekt inbrekers Hoornaar

maandag 17 juli 2017

Hoornaar - De politie is op zoek naar inbrekers die afgelopen weekend hun slag sloegen op de Lage Giessen, in het dorp Hoornaar van de gemeente Giessenlanden. Heeft u iets gezien of gehoord zaterdagmiddag of zondagochtend? Bel 0900-8844.

Zaterdagmiddag kwam er een melding binnen van een inbraak op de Lage Giessen. Via de achterdeur wisten de inbrekers binnen te komen en zo verschillende spullen weg te nemen. Het gebeurde tussen 14.30 uur en 17.00 uur. Zondagochtend bleek dat inbrekers ook hadden toegeslagen in dezelfde straat een stukje verderop. Ook hier zijn meerdere persoonlijke goederen weggenomen. De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen.

Heeft u iets gezien of gehoord?

De inbrekers waren zaterdagmiddag en zondagochtend actief. Is u wellicht iets opgevallen dat weekend? Gedroeg iemand zich verdacht of heeft u andere informatie die kan helpen bij het oplossen van deze inbraken? Bel dan 0900-8844 of als u liever anoniem blijft, 0800-7000. De man(en) is/zijn vermoedelijk weggereden in een zwarte auto.

Ziet u iets verdachts? Twijfel niet, bel altijd 112.

U kent uw buurt en de bewoners het best. Twijfel daarom noot als u iets verdachts ziet. Staat er een onbekende auto al langer op een plek? Lopen er verdachte personen door de straat, kijken ze overal naar binnen?Meld het bij de politie. U bent onze ogen en oren van de buurt. Wist u dat 80% van de heterdaadaanhoudingen wordt gedaan na een 112 melding? Dus, twijfel niet, bel 112.

bron: politie.nl | Categorie: inbraak


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Dalem | 112 alarmeringen Dalem | Goedkoop Tanken in Dalem | Supermarkten in Dalem | Weerbericht Dalem